Alkuruoan jälkeisestä savuisesta välidrinkistä vastasi Laphroaigin tislaamon Quarter Cask -viski, jonka päälle nautittu häränfilee ja savustettu lohi saivat kaverikseen yhteensopivaksi todetun Vakka-Suomen panimon Prykmestar-savuoluen. Jälleen kerran kiitokset mainiosta ja onnistuneesta pääruoasta Blue Peterin keittiöön!
Pääruoan jälkeen olikin vuorossa seuran presidentin puhe, joka käsitteli mallaswhiskykulttuurin asemaa Suomessa ja pureutui sen tulevaisuudennäkymiin. Toivelistalle mahtuivat monipuolisempi tarjonta sekä aktiivisempi ote maahantuojilta. Myös mallaswhiskyyn liittyvän kulttuurin muutoksiin paneuduttiin.
Jälkiruokana tarjottiin suussa sulavia suklaakonvehteja. Niiden kyytipoikana oli seuraa varten erikseen pullotettu erä bourbon-tynnyrissä kypsytettyä, paksua, tummaa ja jopa siirappista Huvilan Dessert Stoutia, jonka riittoisuus yllätti monet vieraat. Todettiinpa, että lasillinenkin olisi yhdellä kertaa riittänyt ja pullo olisi ollut mukava saada täytenä mukaan. Ehkäpä sitten ensi kerralla! Joka tapauksessa nytkin juoma maittoi ja oli mauiltaan monivivahteinen ja maukas kokemus.
Jälkiruokaviskeistä vastuun kantoivat Highland Parkin 18-vuotias sherryinen ja aavistuksen savuinen herkku sekä Ardbegin tislaamon tynnyrivahvuinen Renassaince. Näitä jaloja juomia maistellessa pääsihteeri Seppo Siika-aho esitteli seuran painotuoreen historiikin, johon oli koottu tapahtumia ja asiaa menneiden kymmenen vuoden varrelta.