Tastingsettiä jatkoi Nikkan 21-vuotias Pure Malt, johon on sekoitettu Nikkan omistamien tislaamoiden, eli Yoichin ja Miyagikyon tisleitä. Viskin hedelmäinen ja aavistuksen herukkainen sekä japanilaisille viskeille tyypillinen lakkamaisuus tuli esiin tuoksussa. Maku oli sen sijaan erittäin toffeinen ja iän myötä aavistuksen kuivahko.
Kolmantena viskinä lasista löytyi Karuizawan 12-vuotias single malt. Punertavan viskin tuoksusta yleisö löysi hieman pahvisia, nahkaisia ja sherryisiä sekä kirpeitä ja aavistuksen rikkisiä tuoksuja. Maun todettiin olevan pehmeä ja viskin muutenkin helppo juotava. Sherryisyys ja pieni rikkisyys tuli myös maussa esiin. Allekirjoittaneelle viski toi esiin mielleyhtymiä silkkipaperiin käärittyihin uudenvuodentulitteisiin.
Ennen illan tastingviskien varsinaista loppuhuipennusta laseista löytyi vielä Yamazakin 12-vuotias single malt, joka edusti japanilaista viskiä japanimaisimmillaan. Osittain japanilaisesta tammesta tehdyissä tynnyreissä kypsytetty viski oli kamferimainen, aavistuksen liimainen ja kevyt.
Viimeisinä, muttei vähäisimpänä viskinä laseihin oli päätynyt Hanuyn tislaamon yhdessä tynnyrissä ikänsä majaillut single cask, Hanuy Single Cask No. 1, joka oli tislattu vuonna 1988 ja pullotettu vuonna 2007. Lasista löytyi varsinainen herkku, jonka tuoksusta löytyi salmiakkia, katajaista savua, rusinoita ja upeaa hedelmäisyyttä. Moni totesikin, että kyseistä tuotetta olisi voinut jäädä haistelemaan pidemmäksikin aikaa. Maku oli tervainen, saunapalvimaisen lihainen ja omenainen. Siis hieno päätös tastingille!